Verhalen. Mooier dan ooit

Wat zijn we zonder onze verhalen? Intieme verhalen over onszelf, kwetsbaar en persoonlijk. Grootse verhalen over de wereld, impactvol en allesomvattend. Ze worden verteld: in tekst, beweging of muziek. En als je er live bij bent? Dan raken ze gegarandeerd.

Nasrdin Dcharf Daniel J. Ashes

Nasrdin Dchar Trilogie

Nasrdin vertelt op ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven. Deze familiekroniek is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde.

Gevaarlijke Namen 25 jaar Srebrenica

Een geschiedenis over gewone mensen, de waanzin van de haat en hoe de genocide vijfentwintig jaar later nog steeds het leven van Alma Mustafiç en Raymond Braat tekent.

Moeder van Glas f Andy Doornheim

Moeder van Glas

Een bewerking van het gelijknamige boek van Roos Schlikker over haar bipolaire moeder. Een ontroerend en humoristisch stuk over een belangrijk onderwerp: een mens is meer dan zijn gekte.

Club Guy & Roni

In Freedom gaat Club Guy & Roni samen met Slagwerk Den Haag op zoek naar een van de belangrijkste waarden van ons menselijk bestaan: leven in vrijheid. Maar wie betaalt de prijs voor onze vrijheid? Een bijzonder indrukwekkende voorstelling!

Panama Pictures f Rob Hogeslag

Panama Pictures

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde. Met The Future is not what it used to be gaat Panama Pictures letterlijk de hoogte in. Een voelbare impact van de bewegingen maken het risico echt, er staat hier iets op het spel...

Conny Janssen Danst HOME f Leo van Velzen

Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst brengt HOME, een voorstelling die draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een ‘sense of belonging’? "Een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd."