Muziek. Mooier dan ooit

Aanzwellende klanken, poëtische teksten, het samenspel van instrumenten. Muziek beleef je live op z'n best! Dicht op het podium in de studio, vanuit de gezelligheid van de schouwburg óf natuurlijk in de jubilerende en kleurrijke concertzaal. Waar je ook te gast bent, stilzitten is geen optie.

JOHAN f Han Ernest

JOHAN

Het moest ervan komen, een terugkeer van JOHAN. Er waren te veel stukken, strofen en klanken die schreeuwden om in JOHAN-songs te worden vervat. De band kijkt met gepaste trots terug op klassieke songs en laat een collectie nieuwe nummers horen.

Spinvis f Han Ernest

Spinvis

Er gebeuren vreselijke dingen en onbeduidende dingen. Zonder volgorde. Zonder reden. Ze gebeuren gewoon. Alsof het niet uitmaakt hoe vreselijk ze voor ons zijn. Met nieuwe en bekende muziek, proberen zes muzikanten verwoed een overzicht te krijgen!

De Vertalingen f Sander de Goede

De Vertalingen

Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex vertaalden twintig iconische popsongs uit de jaren '60 en '70. In De Vertalingen onthullen de mannen het verborgen verhaal achter elk lied. Én vertellen over hun zoektocht naar de juiste woorden. Een prachtige ode aan de muziek!

Night of Guitars

's Werelds meest vooraanstaande akoestische gitaristen komen samen om hun muzikale ideeën uit te wisselen en de nieuwste composities te spelen. Een muzikale avond vol internationaal gitaartalent.

Boundless Forces

De persoonlijke reis van de grote, van oorsprong Cubaanse jazzpianist Ramón Valle. Zijn grenzeloze creativiteit doet hokjes in de muziek en maatschappij verdwijnen en produceert één groot feest van jazz, hiphop, opera, klassiek en pop.

Cristina Branco

De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia. Vanavond zal ze, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook nummers van haar nieuwe album EVA ten gehore brengen.