Dans. Mooier dan ooit

Van over de grens én grenzeloos boeiend. Van groots en indrukwekkend, tot klein en genuanceerd. Van explosief tot vloeiend, maar altijd tot de verbeelding sprekend.

Deze internationale en internationaal vermaarde gezelschappen weten ook in theaterseizoen 2021/2022 het Tilburgse publiek te verrassen!

Recirquel Company Budapest (Tamás Réthey Prikkel)

Recirquel Company Budapest

De combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning maken deze voorstelling tot een van de meest ambitieuze circusprojecten van dit seizoen.

Gauthier Dance (Maks Richter )

Gauthier Dance Swan Lakes

Vier afzonderlijke, volstrekt uiteenlopende choreografieën van Hofesh Shechter, Marie Chouinard, Marco Goecke en Cayetano Soto die ieder een totaal nieuwe lading en invulling aan Het Zwanenmeer geven.

Machine de Cirque (Emmanuel Burriel)

Machine de Cirque

Regisseur Olivier Lépine, zeven circusartiesten van wereldklasse en een multi-instrumentalist nemen je in La Galerie mee naar de rafelranden van de kunst. Laat je meeslepen door een verbluffend ongewone voorstelling!

Introdans

Introdans

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Dit seizoen tonen ze jubileumvoorstelling Tutti en familievoorstelling Confetti aan het Tilburgse publiek!

Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet

Eigenzinnig, uitgesproken, inventief, beweeglijk en van internationaal topniveau. Scapino Ballet Rotterdam is niet voor niets een graag geziene gast! Op 19 januari met Casablanca, een choreografie van Ed Wubbe, en op 9 juni met theaterbeleving The Square.

Another kind of blue f Hans Gerritsen

Another Kind of Blue

Choreograaf David Middendorp brengt met zijn voorstelling WAVE opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. Een verbluffende totaalbeleving, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.