The first lady of Woodstock

wo 26 jan | 20:30 uur The first lady of Woodstock, beter bekend als Melanie, komt eindelijk terug naar Nederland. Haar getalenteerde zoon Beau-Jarred ondersteunt haar daarbij op gitaar. Het bloemenmeisje van destijds veroverde ons land met haar grote hit Beautiful People en met haar songs Lay Down (Candles In The Rain), Ruby Tuesday en Brand New Key. Nummers die nog altijd worden gezongen door andere popsterren zoals Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk en Dolly Parton. Een staaltje internationale popgeschiedenis in onze concertzaal dus.

concertzaal € 26,55 (incl. servicetoeslag)

Celebrating the music of Steely Dan

vr 18 feb | 20:30 uur Steely Dan had in de jaren zeventig grote hits als 'Rikki don't lose that number', 'Reelin in the years' en 'Hey Nineteen’. De tienkoppige band The Royal Dutch Scam slaagt erin om de perfectie van studio-albums van Steely Dan als 'Gaucho' en 'Aja’ live te reproduceren. In muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé vond de band de perfecte compagnon om het theater in te gaan. IEen weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, literatuur, drugs, rock 'n' roll, science fiction, jazz en hilarische anekdotes. concertzaal € 26,55 (incl. servicetoeslag)

Hoe had ik het anders moeten doen

do 03 feb | 20:30 uur Hans de Booij is terug! En hoe! Het waren de gloriedagen van de Nederlandstalige pop, de jaren '80, toen Hans de Booij de hitparades beklom. De dagen van Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen, Het Goede Doel en De Dijk... Zijn debuutalbum Hans de Booij stond 65 weken in de LP Top 100 en met de hits 'Een vrouw zoals jij', 'Thuis ben' en vooral 'Annabel', genoot hij de status van een heus popidool. Nu gaat hij met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw materiaal op tour langs de Nederlandse theaters.

concertzaal € 23,40 (incl. servicetoeslag)

Harnas van glas

za 05 feb | 20:30 uur Maaike Ouboter en Eric Corton gaan samen het theater in. In een bijzondere avond gaan ze met elkaar en het publiek in gesprek over het leven én maken ze samen muziek. Dichtbij en met open vizier. De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter doorbrak met 'Dat Ik Je Mis'. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak. Haar nieuwe album Harnas van Glas verschijnt eind 2021.

studio € 21,15 (incl. servicetoeslag)