Dubbelconcert

wo 15 dec | 20:30 uur

De Nederlandse neoklassieke pianisten Matteo Myderwyk en Jacco Wynia laten het werk van Bach en Liszt liever links liggen, en hebben hun eigen muzikale taal ontwikkeld. Het verstilde werk van Jacco is modern, melancholisch en hoopvol. Matteo gebruikt in zijn composities synthesizers en andere elektronica, en laat in het moment prachtige stukken ontstaan. De pianisten, wiens geluid doet denken aan Nils Frahm en Ludovico Einaudi, ontmoeten elkaar in een bijzondere Dubbelconcert. Een unieke kans om hun atmosferische muziek van dichtbij te beleven.

concertzaal € 15,75 (incl. servicetoeslag)

Music, Maestro! & Shakespeare

za 20 nov & za 14 mei | 20:30 uur

Eindelijk mag er weer live muziek klinken in de zalen: Music, Maestro! Onder dat motto heeft het Euregio Jeugdorkest een mooi programma samengesteld met muziek die zeker tot de verbeelding spreekt. De jeugdige talenten spelen o.a. Prélude à l’après-midi d’un faune van Debussy en Danse Macabre van Saint-Saëns. Maar ook Adventures on Earth uit ET van John Williams.

Het voorjaarsprogramma draagt de naam Shakespeare. Hier klinken de mooiste melodieën uit o.a. Wagenaars De getemde feeks en Tsjaikoski's Romeo & Julia.

concertzaal € 15,75 (incl. servicetoeslag)