Muziek. Mooier dan ooit

Klassiek is de basis. De muziek staat voorop. Maar de concertpraktijk is net even anders. Speels, vernieuwend of verbindend met andere genres. Live. En mooier dan ooit.

Pynarello Drie keer te gast

Ze bruisen van de energie. Hun programma's zijn origineel en worden staand, uit het hoofd gespeeld. Pynarello is te beluisteren in drie concerten, waaronder eenmaal met de blazers van Gallowstreet.

Kamerata Zuid & Iris Hond

Binnen 24 uur verkochten ze 10 concerten uit in het Concertgebouw Amsterdam. Maar ze gaan van start in onze concertzaal: pianiste Iris Hond en huisorkest Kamerata Zuid met de mooiste muziek van Einaudi.

Metropole Orkest & guests

Het Metropole Orkest deelt het podium met First Daughter of Soul’ Lalah Hathaway. En brengt een eerbetoon aan Toon Hermans. Arabische en westerse muziek ontmoeten elkaar bij A tribute to Mohamed Abdel Wahab.

Symphonic Cinema

Nieuw in de concertzaal: filmverhalen op basis van symfonische meesterwerken. We zien The Echo of Being met muziek van Mahler en Firebird, en Daphnis & Chloé op muziek van Stavinsky en Ravel.

Nederlands Blazers Ensemble

Het Nederlands Blazersensemble heeft trouwe fans met zoveel mooie concerten. Klassieke muziek uit alle tijden, Arabische melodieën, opera. En altijd origineel. Dit seizoen vier keer te gast!

Fuse Live

Fuse verovert de podia met hun muzikale, eclectische mix van (neo-)klassiek, wereldmuziek en jazz. Miles Davis en Maurice Ravel klinken naast Nils Frahm en Bach even mooi, opzwepend en actueel.