Klassiek. Mooier dan ooit

We hebben er lang op moeten wachten... Ons lang verheugd op het geroezemoes, het stemmen van de instrumenten, de mooiste live muziek en het applaus. Ze zijn terug, onze vaste gezelschappen. In 2021/2022 klinkt klassiek mooier dan ooit!

Amsterdam Sinfonietta

Gelukkig komt Amsterdam Sinfonietta dit seizoen weer meerdere keren: met de Slavische ziel, het Franse programma Formidable, een Romantisch programma en met Breder dan Klassiek met Rufus Wainwright. Dynamische concertavonden!

Kamermuziek Souvenir

De nationale en internationale top van de kamermuziek is te beluisteren bij Souvenir. Met onder anderen Andras Schiff, Arcadi Volodos, New Zealand String Quartet en Lucas & Arthur Jussen. Ontdeek, beleef en ontmoet!

philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland trakteert op de mooiste symfonieën en internationale topsolisten. Favorieten, met onder anderen de violisten Liza Ferschtman en Simone Lamsma, en op het programma de grote componisten als Beethoven, Mozart en Brahms.

Nederlandse Bachvereniging

De Nederlandse Bachvereniging komt met monumentale meesterwerken: de Matthäus-Passion en vlak voor kerst de Hohe Messe. Muziek voor de eeuwigheid, beter dan dit wordt het niet.

Dutch Classical Talent

Een van de leukste kamermuziekseries met aanstormend talent en goed vormgegeven programma's. Deze prijswinnaars staan garant voor gevarieerde concertavonden. En de toegang is slechts €5.

Opera Zuid

Zo fijn dan we ook Opera Zuid weer live kunnen verwelkomen. En dat met 2 grote Shakespeare producties. Het romantische Romeo & Julia van Gounod en Brittens magische A Midsummer Night’s Dream.