Waar we vandaan komen

Na zo’n vijf jaar gewerkt te hebben met de huidige visuele identiteit, vinden we het tijd om deze weer eens goed op te frissen. Dit is wat ons betreft het uitgelezen moment: onze missie, visie en waarden zijn onlangs opnieuw beschreven, aangescherpt en expliciet gemaakt in de toekomstvisie 21-24. Dat willen we ook zichtbaar maken in onze visuele identiteit!

Daarbij is de aandacht voor corporate marketing, herkenbaarheid, imago en reputatie, de laatste jaren aanzienlijk vergroot. We zien daarin een shift: waar we eerder vanuit ons programma het corporate verhaal vertelden, willen we het nu en in de toekomst andersom doen. Dat we gedurende de coronacrisis letterlijk geen programma-aanbod hadden, heeft dit versterkt en versneld.

Wat we doen

We verbinden onszelf aan anderen én anderen aan elkaar door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie.

Waar we in geloven

We geloven in de kracht en betekenis van het podium en de podiumkunsten, en de manier waarop deze verrassen, ontspannen, anders laten kijken, inspireren en verrijken.

Waar we voor staan

In Theaters Tilburg is iedereen gelijk, mag je zijn wie je bent. Hier ben je samen onderdeel van dat ene moment, van die ene ervaring. In ons huis ben je welkom, halen we de drempels weg. In Theaters Tilburg doe je mee, doe je ertoe, mag jij je stem laten horen.

Ik ontmoet je

We geloven dat de unieke live-ontmoeting een mensenleven kan veranderen.