Shows. Mooier dan ooit

Wat heerlijk dat we in het theaterseizoen 2021/2022 weer grote musicals en shows kunnen presenteren! Met grote, indrukwekkende decors. Over the top en uitbunding, of juist ingetogen en overweldigend.

Amélie, de Musical

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen het decor van de romantische stad Parijs!

TITANIC de musical

Titanic behoort tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium, en nu komt de musicalhit terug naar Nederland. Met iconische muziek, een live orkest én een vijfentwintig man sterke cast.

ROCKY HORROR SHOW

Een avond vol onweerstaanbare rock-muziek waarbij stilzitten lastig is. Een hysterische parodie de klassieke science fiction- en B-horrorfilms. Eindelijk weer in Nederland: een wereldwijde absolute must-see

Snowponies

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, uiteraard in de kerstsfeer.

Koefnoen Live!

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

African Mamas

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en haar tradities staan deze avond centraal. De African Mamas komen terug naar Tilburg met aanstekelijke ritmes, kleurrijke melodieën en een podiumpresence waar je U tegen zegt!