Samen uit. Mooier dan ooit

Ga er op uit met je gezin, je vriendinnen, je buren, collega's of je vriendengroep! Ons programma is er ui-ter-ma-te geschikt voor. Herkenbaar én hilarisch, verrassend én vrolijk, en misschien doe je zelfs wat nieuwe inzichten op...

Freek Vonk

Ga samen met Freek op een spectaculaire reis om de wereld, waar je in anderhalf uur de meest bijzondere én gave dieren voorbij ziet komen! Freek vertelt verhalen, en laat volop video's zien van zijn avonturen in het wild. Ga je mee?

Nienke Plas

Nienke Plas, ‘de grappigste vrouw van Nederland’, maakt harde grappen, neemt je mee in het échte leven en schroomt niet om een goed geplaatste krachtterm te gebruiken. Een Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit en grove humor.

Marco Kraal (Vis TV)

Marco Kraal, 25 jaar lang presentator van Vis TV, sleurt je mee onder water en laat je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen!

Mijn man begrijpt me niet

Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus 'Help, mijn man begrijpt me niet'. Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Huisvrouwen bestaan niet

In deze herkenbare en humoristische voorstelling maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie. Allen zijn ze overtuigd dat hun manier de béste manier is. Een feest van herkenning!

Tis hier geen hotel!

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer: het leven met pubers is nooit saai... Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster. Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over-)leven met pubers.