Muziek. Mooier dan ooit

Muzikale verhalenvertellers. De een nog aan het begin van een carrière, de ander met een vracht aan ervaring. Met muziek van henzelf, of juist van een ander. Met liedjes, levensverhalen, anekdotes en hier en daar een levensles. Gegarandeerd genieten!

George Baker

Vijftig jaar staat George Baker inmiddels alweer op de nationale en internationale podia. In die vijftig jaar schreef Hans pakweg 600 songs, verkocht hij 25.000.000 platen, ging twintig keer de wereld rond en bouwde héél veel herinneringen op. Dat wil hij vanavond met je delen: een muzikale reis door de tijd!

Nick & Simon

Vanavond nemen Nick & Simon je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat ándere duo: Simon & Garfunkel. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes op het menu. Maar wellicht het belangrijkste: ze spelen ook voor het eerst hun eigen, nieuwste liedjes.

3JS

3JS

Het is alweer vijf jaar geleden dat de 3JS in de huid kropen van de Ierse band U2 met het verhaal van het legendarische album The Joshua Tree uit 1987. Voor komend jaar steken de 3JS deze show in een spectaculair nieuw jasje. Uitgebreid met nóg meer hits.

Glen Faria

De veelzijdige zanger, rapper en songwriter Glen Faria heeft veel te vertellen. Hij doet een persoonlijk en voor velen herkenbaar boekje open met een prachtige combinatie van zang, rap en levensverhalen over persoonlijke situaties.

Jett Rebel

In Solo blijft Jett Rebel heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek; eerlijk en puur en altijd vol overgave. Achter de piano, met een gitaar, desnoods a-capella. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel!

Ronnie Flex

Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie het verhaal achter de muziek. Ronnie Flex zoals je hem nog niet eerder hebt gezien!