Live. Mooier dan ooit

Wat hebben we er naar uit gekeken: weer live muziek beleven! Het nieuwe programma biedt gelukkig weer héél véél mogelijkheden. Ontspannen genieten in het rode pluche van de schouwburg, of meedeinen in de kleurrijke concertzaal? Het kan allemaal! Meezingen, meeneuriën of stil genieten, het is aan jou.

Helden van het Zuiden

Een splinternieuwe muzikale voorstelling waarin bekende Brabantse muzikanten hun muzikale helden eren. Een heerlijke avond onder leiding van Björn van der Doelen, en met Frank Lammers, Anneke van Giersbergen en Alissa May!

Ruud Hermans

Tilburger én winnaar van The Voice Senior komt op Kerstavond (ook meteen zijn verjaardag) naar onze concertzaal. Met eigen songs en americana & country-klassiekers. Uiteraard ontbreken ook Kerstsongs niet!

Reservoir Dogs Band

Muziek uit de films van Quentin Tarantino live on stage. Inclusief sfeervolle filmbeelden uit o.a Pulp Fiction of Kill Bill maar ook Once upon a time in Hollywood. Een avond surf, rock, soul, blues à la nouvelle en violence.

Racoon

Met een gloednieuw album op zak (release in okt. 2021) combineert Racoon klassiekers als Liverpool rain, Love you more, Oceaan en Het is al laat toch, met nieuwe hits. Kleine liedjes, die grote indruk achterlaten.

Douwe Bob

Rusten is niks voor Douwe Bob. Na een jaar waarin de zanger slechts een handjevol optredens kon doen, kijkt hij er enorm naar uit om weer voor iedereen zijn liedjes te mogen spelen! Met veel materiaal van zijn nieuwe album Born to win, born to lose.

Nielson

Met hits als Beauty & de Brains, Hoe en Sexy als ik dans vestigde hij zijn naam en heeft hij op elk festival en podium van Nederland gestaan. Nu gaat Nielson voor het eerst de theaters in! Een avond vol hits en nieuwe songs.