Comedy. Leuker dan ooit

De aanstekelijke lach, de arrogante, (je) bescheuren, een bevrijdende lach of lachen van de schrik. Een vette lach, glimlach, gieren, brullen, bulderlachen, schuddebuiken, grinniken en gniffelen. Universeel en voor iedereen: lachen is gezond! We hebben een palet aan stand-upcomedy, absurde verhaaltjes en idiote typetjes voor je klaarstaan: lachen!

Stefano Keizers

In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, en zijn eer. Nu is de rest aan de beurt. Hierna ben je van hem af! Totaal absurd, maar oh zo hilarisch, komt Stefano weer naar Tilburg.

Daniël Arends

Twee nieuwe shows van Daniël Arends, en dat op één avond. Wij kunnen geen betere zaterdagavondbesteding bedenken voor de echte comedyfans. Echte stand-up van een van de grooste namen in de Nederlandse comedy. Bij zijn!

René van Meurs

Je zal toch maar aan de vooravond staan van een nieuwe fase! Met je levenservaring en je goeie gedrag. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen? Moet ook gewoon kunnen, toch? Laat René er maar over vertellen.

Alex Ploeg

Alex in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand: harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes.

Bas Birker

Na dertig jaar Tilburg ontdekte Bas wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus verhuisde hij naar België. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg. Een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel.

Martijn Koning

Voor een stuiterbal als Martijn is een pauze totaal tegennatuurlijk. Hij probeerde het heus tijdens de corona, maar mèn wat is dat moeilijk. Nu is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op je af.