Cabaret. Grappiger dan ooit

De crème-de-la-cabaret-crème is dit theaterseizoen weer te zien op het Tilburgse podium! Ze staan te popelen om je een avond ouderwets te laten genieten. Met ongezouten meningen, hysterische typetjes, verrassende muziek en hilariteit alom!

Marc-Marie Huijbregts

Met een grandioze verschijning verovert Marc-Marie de harten van het publiek. Hij vangt ze in zijn net van breekbare zinnen en harde verhalen. Dit seizoen maar liefst vier keer in Tilburg: een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts!

Christel de Laat

Christel vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Het resultaat? Als vanouds, weergaloos hilarische verhalen! Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel, en daarbij spaart ze niemand. Ook zichzelf niet! Dolkomisch.

Tineke Schouten

Tijd voor de 25e jubileumshow van Tineke! Ze laat het Tilburgse publiek weer hartelijk lachen om splinternieuwe typetjes (met allerlei tekortkomingen...), en gevoelige liedjes. En beloofd: ook Bep Lachebek komt nog voorbij. Tijd voor een feestje met Tineke!

Richard Groenendijk

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk terug met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Kom van de bank en ga hem zien, dat is écht voor iedereen beter!

Veldhuis & Kemper

Het is alweer twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is...

Sanne Wallis de Vries

Sanne neemt je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.